Wifi Plug II zero pentru auto-consum invertor

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: ge smart plug, plug wifi, multi smart plug, owsoo smart plug, gheizer wifi plug, smatrul smart plug, plug inteligent wifi, plug inteligent, ue plug inteligent wifi, italia wifi plug.

    635.66lei
Cantitate:
  • Nume De Brand: NICI unul

Telefon: 854556349 M Ail: Alex.wccsolar.es

Transport Spania 24/48 De Ore de Transport maritim Europa 48/96 Oră Pași de la o instalatie Solara

WCCSOLAR Wifi Plug II zero pentru auto-consum invertor

Componenta Wifi pentru zero injecție invertor Permite vizualizarea de operațiune, performanță, producție și consum de sistemul fotovoltaic de pe telefonul mobil, tabletă sau computer.

Bine pentru toate modelele avem zero injecție invertor

Pentru monitorizarea Wifi pentru zero injecție invertoare trebuie să urmați etapele prezentate la mine in manual atașat.

Numele aplicației este: Smartclient

Echipa noastra de tehnicieni de la Wccsolar este la dispoziția dumneavoastră

CONDIȚII

Contact

Pentru orice fel de îndoială că ar putea avea dacă tehnice, despre produsele noastre, starea de ordine sau de transport numărul de pachet au telefoanele noastre, precum și e-mail, în care să putem participa la toate întrebările dumneavoastră

TELEFON: 556 854 349

DISPONIBIL Wccsolar

Alex.wccsolar.es

Servico.wccsolar.es

Achiziționarea On-Line

Cu noi puteți face cumpărături la fel de sigure ca posibil, avem cele mai multe forme de plată.Amintiți-vă în cazul în care de intrare, trebuie să indicați numele și numărul de telefon astfel încât să ne putem plasa comanda

. PAYPAL

. VISA'

. TRANSFER

Gratuit

Livrare la domiciliu, cu 24/48 de ore servicii de companie: DHL,Envilia,Coreeos,expres,Zeleris,Tipsa,TSB,TXT (în Termen de 24/48 de ore de la livrare), Transferurile de la CANARIAS CEUTA și MELILLA, verificați prețurile înainte de a cumpăra vă mulțumesc.

Politica de returnare în Conformitate cu legislația spaniolă, politica de returnare și cererile de cumpărare on-line de produse, trebuie să ofere aceleași garanții și drepturile cumpărătorului și cele achiziționate off-line, acesta este motivul pentru care revine politicilor de produsele cumparate de la WWW sunt date below.WCCSOLAR.NET.

Cauzele pentru care un articol poate fi returnat sunt limitate.În orice caz, toate produsele comercializate de acest magazin au fost convenabil inspectate și sunt revizuite înainte de expediere, așa că vă recomandăm ca înainte de a accepta orice pachetului asigurați-vă că ambalajul este în stare bună.Dacă nu, vă rugăm să nu accepte ordine, și de contact WWW immediately.WCCSOLAR.NET să notifice incidență și de a găsi o soluție la fel de agil și potrivite posibil, deoarece semnarea de primire voucher acceptă implicit că pachetul este in stare perfecta, Deci, dacă ați suferit un prejudiciu, compania de transport nu va lua față de orice alte creanțe, și WCCSOLAR nu poate accepta returnarea de articole cu daune.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat prin intermediul Internetului, ai 7 zile, pentru a număra de la data livrării să-l întoarcă.Înainte de a face o astfel de revenire clientul trebuie să contacteze WWW.WCCSOLAR.NET în limita de timp indicată prin e-mail sau telefon, și va fi dat la procedura de urmat pentru a face schimb.La primirea produsului in stare perfecta va fi reintegrat suma de achiziție, minus costurile de transport plătite la timp de WccSolar, prin transfer bancar în contul spune-ne tu.

Orice întoarcere fără o comunicare prealabilă va fi respinsă de către WWW.WCCSOLAR.NET pentru a face posibil să se accepta returnarea atât produsul și ambalajul acestuia trebuie să fie în condiții perfecte, fără grătare sau rupt sau deteriorat de ambalare, inclusiv toată documentația care însoțește produsul, precum și accesoriile acestora.Clientul trebuie să facă o corectă ambalaje care asigură transportul fără a se deteriora.După ce a primit și verificat că produsul este în aceeași stare ca a fost expediat, suma va fi repus în funcție prin transfer bancar.

1.-sprijinit cauzele pentru returnarea produselor:

• Că produsul livrat nu corespunde comenzii plasate.

• Dacă pentru orice motiv, timpul de livrare este mai mare decât cel stabilit pentru comanda, va vom contacta prin a vă spune data aproximativă de livrare.Cu toate acestea, în cazul în care întârzierea este de așa natură încât scopul Nu mai este util, vă recomandăm să nu primească pachetul.Acest lucru va salva reveni cheltuieli.

A constatat că transportul se efectuează la o adresă greșită.Doar în acest caz, restituirea poate fi făcută pe baza contribuțiilor datorate.

2.-statutul de elemente, astfel că întoarcerea este acceptat:

• Pentru a reveni cu un ordin de a fi acceptat, este imperios necesar ca ordinea să fie sigilate, în ambalajul original și în stare perfectă.

3.-procedura stabilită pentru returnarea produselor:

• În cazul în care produsul ar trebui să fie returnate, trebuie să contactați WWW.WCCSOLAR.NET, prin e-mail la adresa serviciului.wccsolar.Ro, sau de asteptare telefon 556 854 349, indicând numărul de ordine, și cauzele de rentabilitate.

După furnizarea acestor informații, puteți trimite articolul la adresa indicată de tine, și o dată în stare bună a mărfurilor este verificată, restituirea pentru achiziția va fi făcută.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare