Roșu Albastru Detonare Lumină Intermitentă Dual-Culoare DIY Kit Stroboscop Electronic Costum

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: fata ceașcă pandora, încuietori usi w246, higroma câine hock, gti 7 filtru de aer, gras aragaz, filtru ar passat, agrafe de par ciudate, tricotate jersey f, grila bmw x1 2020.

    12.74lei 16.10lei
Cantitate:
  • Tip De Element: Alte
  • Certificare: NICI unul
  • Intervalul De Vârstă: 0-12 Luni
  • Avertizare: NICI unul
  • Material: Alte
  • Numărul De Model: cum arată
  • Gen: Unisex
  • Origine: NC(de Origine)

Roșu Albastru Detonare Lumină Intermitentă Dual-Culoare DIY Kit Stroboscop Electronic Costum

apartament adoptă simulare de circuit de lumină realizate cu NE555 și CD4017,albastru cu LED-uri și LED-ul roșu fulgeră alternativ în funcție de puls.

Multivibrator compus din NE555 va avea o anumită frecvență de oscilație a semnalului trimite la CD4017 zecimal contra/puls distribuitor,în scopul de a conta.Când 1,3,5 impulsuri ajunge Q0,Q2,Q4 ieșire la nivel înalt, la rândul său,LED-ul albastru clipește de 3 ori,Q5,Q7,Q9 ieșire la nivel înalt, la rândul său.LED-ul roșu clipește de 3 ori,LED-ul albastru clipește din nou, atunci când 11,13,15 impulsuri vin,albastru și LED-ul roșu clipește alternativ circulator,pentru ca lampa de alarmă.

Schimba RP1 dimensiunea se poate modifica perioada de oscilație, astfel schimbarea LED-uri stralucitoare viteza, întregul circuit DC9-12V poate fi lucrat.Lumină intermitentă roșie și albastră lumină intermitentă forma un consiliu separat,conectat cu placa de bază prin ștampila gaura.

Dacă aveți nevoie pentru a instala alt loc separat sau crește distanța,ar trebui să taie prin ștampila gaura,apoi conectați cu mama consiliului de două fire.Vă rugăm să acorde o atenție la direcția de LED-uri atunci când instalarea,în special direcția de L11 si L12.R2 și R3 controale cu luminozitatea de lumina,puteți schimba în mod corespunzător ,intervalul este de 10-100 ohm.

NOTĂ : nu Există nici un IC soclu în kituri.Utilizatorul poate suda IC Direct pe PCB.

culoare:rosu+albastru

Material:ABS

Conținutul pachetului: 1x flash electronice costum

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare