Protector de Pantalla Cristal Templado Vidrio 9H Premium para LG V50 Thinq

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: camera protector lg v50, cazul lg catifea, 4 sim de telefon, lg catifea, sticla lg v50 thinq, lg thinq v50, telefon oppo, lg v30, 10X, lg v40.

    6.93lei 9.92lei
Cantitate:
  • Tip: Față De Film
  • Edge-to-Edge Acoperire: No
  • Nume De Brand: Todotumovil
  • Caracteristici: anti glare
  • Compatibil Marca De Telefon: LG

Protector de Ecran de Sticlă Călită Sticla 9H Premium pentru LG V50 Thinq

CONȚINUTUL PACHETULUI:

1 X ecran Protector telefon mobil din sticla temperata Premium.Protejeaza Smartphone-ul impotriva căderilor și loviturilor.

Măsurile de garda a trimis sunt:

Lungime 15.1 Cm

Lățime: 6.7 Cm

Acest element navele VRAC, care este de a spune, chiar fiind noi nu transporta orice fel de cutie sau blister de ambalare.

Nu este inclus kitul de curat, sau alcool, sau blister sau cutie care este motivul pentru care sunt mai ieftine și nu sunt necesare pentru instalarea corectă.

Este foarte important ca ecranul Smartphone-ul este perfect curat înainte de a instala protector din sticla temperata, în caz contrar acesta poate fi pete de praf între protector și sticla, iar sticla a ecranului.Foile sunt 100% transparente .Stratul exterior de cristal este anti-zgârieturi și anti-grăsime (amprentele sunt marcate mai puțin) .Protecție maximă pentru ecranul de telefonul mobil.previne pauze în falls este confortabil și ușor pentru a atașa.Au o grosime de 0,33 mm și o duritate de 9H.Făcut pentru a măsura pentru telefoane mobile pe care le-ați ales.Nu afectează funcționalitatea touch screen și nu lasă reziduuri, astfel încât acestea sunt ușor de înlocuit: calitate Maximă și în intervalul de protectori crista .

Achiziționarea de elementul cu care ne INCLUDE asigurare recepție fără daune: Dacă produsul ajunge deteriorat de transport ne ocupam de transport pentru nou articol pentru a reface primit cu daune.

Pentru a fi capabil să facă uz de acest serviciu asociate cu articolul:

1 ) atunci Când deschideți pachetul elementul trebuie să fie deteriorate, nu sunt acceptate daune de instalare, sau după ce ați instalat art.

2) trebuie să verifice dacă prejudiciul a elementului: Trebuie să ne contactați prin intermediul sistemului de mesagerie de pe eBay și scrie-ne indică problema și atașați o fotografie de protecție, care aprecia prejudiciul.Odată confirmat va transmite un produs de înlocuire.

Vă rugăm să rețineți următoarele avertismente despre acest tip de produse:

Cel mai protector din sticla temperata lasă milimetri fără acoperire pe marginile telefonului, pentru o instalare ușoară.Depinde de modelul terminalului, dar apare mai ales în terminale care trebuie să cristal marginea 2.5 D (Margini rotunjite, curbat sau Convexe).În ele, protectorul ar trebui să fie cu câțiva milimetri de la marginea terminal la capete.Este foarte important ca protecție din sticlă securizată sunt la fel de bine ca să fie rigid nu se adapteze și nu s-a blocat în acea zonă, așa că paznicul nu poate acoperi și de a crește, ar prinde praf sau aer.

Protector poate conecta camera video frontală, fără a afecta calitatea imaginii, dar nu ar trebui să acopere senzori de proximitate pentru buna funcționare a telefonului.

Fotografiile pot să nu reflecte întotdeauna la 100% ca este produsul.

Imaginile prezentate pot diferi de la produs final.Pentru că este o imagine și nu sunt întotdeauna îl face perfect sau pentru a schimba ușor forma de scut pentru îmbunătățiri model sau decizia de producător.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare