1 pachet de 4 culori 76*19 mm notă hârtie de 100 de pagini notă de lipicios notă de lipicios pastă de culoare de N ori post indicator deli 66307

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: notă pad, flori unghii folie, barbati tricou, notă lipicios, deli pen, emo colegiul grila de hârtie, deli stationeri, note lipicioase, notă lipicios, g note lipicioase.

    14.40lei
Cantitate:
  • Nume De Brand: deli
  • Numărul De Model: 66307

Caracteristici

100 pagini/color 19mm*76mm

Acest pret este pret probă .

Produs afișa:

Transport:

1, în Funcție de valoarea comenzii, vom alege rapid și siguranța express.

2, Uneori pachetul stai la vama pentru o lungă perioadă de timp, Pls ține mai mult pacientul pentru transport Internațional de Marfă.

3, confirma adresa și numărul de telefon din nou după ce comanda dvs. done.By la fel, numărul de telefon este foarte important pentru express de livrare la timp pentru tine.

Taxele Vamale

1,În cele mai multe ori, clienții nu au nevoie de nici o taxă de vamă pentru prețul scăzut de pachete.

2,Și vom face noastre cele mai bune pentru ea .Dar altă țară a domniei sale, unele foarte grave, de regulă,atunci clientul poate plăti taxa.

Conform Brazilia personalizate modelului cerere,Brazilia client ar trebui să ofere CPF NR.sau CNPJ NR.Și apoi putem trimite comanda si livrare fără personalizate problema.Dacă nu există CPF NR.sau CNPJ NR. , de clien ar trebui să fie taxat cu acest obicei problemă care poate satisface.

3, dacă vrei să știi regula,pls contact cu obiceiurile voastre.

Politica De Returnare

1, dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elementul dvs. și pentru a găsi că este greșit articole sau probleme de calitate,pls returna în termen de 3 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Pls asigurați-vă că pentru a contacta cu noi înainte de a reveni.

2, Pls face elementele în stare bună pentru a doua vânzare.

Feedback-ul

Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru magazinul nostru după ce primiți produsul.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare