LIGHT MACHINE GUN 3D Puzzle jucarii educative jucarii din lemn puzzle 1000 piese jucarii interactive Decorare jucării din Lemn meserii

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: las puzzle, arma, copii puzzle lampa, mare puzzle 1000, gol jigsaw puzzle, nostalgic jigsaw puzzle 1000, pistol de lemn, lemn arme de jucărie, moda puzzle 1000 piese, pistol de lemn.

    8.30lei
Cantitate:
  • Material: Lemn
  • Stil: Militar
  • Intervalul De Vârstă: > 8 ani
  • Gen: Unisex
  • Avertizare: A preveni copiii de la înghițire mici
  • Puzzle Stil: PUZZLE 3D
  • Nume De Brand: WONTIVE

Măsuri de precauție:

1. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani (inclusiv 3 ani)!

Feriți-vă de miseating și cauzând sufocare riscuri atunci când copiii pun piese de mici dimensiuni în gura lor.

2. Copii cu vârsta de 4-7 ar trebui să fie însoțiți de adulți sau părinți.

Deoarece asamblarea 3D puzzle tridimensional model are anumite cerințe pe copii asamblarea putere, aptitudini, memorie, capacitatea de logică și imaginație spațială abilitatea de copii, cu vârste cuprinse între 4-7 ar trebui să-l folosească, însoțiți de părinți sau părinți, juca rolul de interacțiune părinte-copil pentru a spori emoție

3. Toate produsele sunt prelucrate de lemn natural

Vă rugăm să păstrați produsul departe de foc sursă sau sursă de apă, astfel încât să nu provoace pericol sau poate afecta utilizarea normală a produsului.

Instrucțiuni de asamblare:

1. Țină în mod corespunzător de imagini color, cutii de ambalaj, instrucțiuni de asamblare, și alte presswork conținute în produs

Țină în mod corespunzător de imagini color sau cutii de culoare, plat avion asamblarea ilustrare sau 3D tridimensional de asamblare ilustrare conținute în ambalajul produsului.Dacă în mod accidental ați pierde asamblarea ilustrare, vă rugăm să vă adresați personalului de serviciu clienți pentru versiunea electronică.

2. Nu te grabi pentru a asambla modelul

După despachetarea pachetul produsului, nu imediat demonteze piese de pe panoul, și de a asambla în conformitate cu următoarele etape

Pasul 1:

Uită-te cu atenție la produsul finit diagrama de model și au o înțelegere generală a întregului model de structură.

Pasul 2:

Pune demontat plăci în ordine în funcție de plăci pe plan diagrama pentru a se asigura că materialele sunt complete, și au o înțelegere generală a ceea ce piese sunt pe fiecare bucată de materiale.

Pasul 3:

Începe să demonteze piese utile de pe panoul, și inutil părți poate fi lăsat pe panou.Nu le demonteze. (Unele piese inutile au fost deduse în procesul de producție al produsului, și util părți au link-ul de poziții, astfel încât acestea nu vor fi pierdute.Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la lipsa de piese utile.) nu folosi forța brută în procesul de dezasamblare, pentru a evita deteriorarea pieselor cu mătase colorată de imprimare.

Pasul 4:

Pune piesele demontate în diferite categorii, și de a pune părțile cu aceeași sau structura simetrica împreună.Fel si aduna piesele dezasamblate în funcție de ordinul de mărime, pentru a găsi piese cu precizie și rapid atunci când asamblarea mai târziu.

Pasul 5:

Conform grafic diagramă de asamblare și componenta baionetă numărul scris pe 3D tridimensional de asamblare schema, 1 la 1, 2 la 2 perechi, și așa mai departe, pentru a găsi corespunzătoare baionetă pentru a asambla și urmați-pas-cu-pas deducerea diagramă tridimensională.Acorde o atenție la alinierea a două baionetă direcții atunci când asamblarea, și nu se abate prea mult, pentru a reduce rezistenta la frecare între plăci, și baioneta de inserție va fi foarte buna.Atâta timp cât vă păstrați pacient și atent, întregul model va fi magic prezentate în mâinile tale!

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare