Hex Exploatat distanțier HTS-413 transport gratuit pcb suport distanțier

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: piercingbal plastic, piercing nas margele, piercing kit lingua, mini ușa lumină f54, piercing hoop strălucire, piercing 4mm tunel, piercing bile de 10mm, dig de aur mobilier, piercing septo 8 14.

    199.16lei
Cantitate:
  • Culoare: Alb
  • Site-ul: www.bosetar.net
  • MOQ: 1000pcs
  • Standard sau Non-standard: STANDARD
  • Calificare: ROHS ,SGS,ESTE O9001
  • Nume De Brand: CNBOSETAR
  • Material: Nailon

Producem în principal legături de cablu nailon piulițele și șuruburile PCB distanțier Condus de distanțare,clemă de sârmă și așa mai departe;cu prețul cel mai competitiv, cel mai bun calitate, satisfacerea servicii și mai ușor de cooperare.Toate acestea ne fac să obțină mai mulți clienți din întreaga lume.Ne exprimam speranta de a coopera cu compania dumneavoastră stimat.

Material:UL aprobat NYLON66

Caracteristici:de A stabili și de suport PCB și placa de bază; rezonabilă de utilizare pentru a reduce mașină de spațiu;pentru a evita scurt-circuit,pentru a îmbunătăți PCB stabilitate;ușor pentru a descărca; convenabil de a repara; anti-căldură,abraziune ,impact acid și alcaline,cu o puternică izolare electrică.

Culoare:Nailon naturale(cele Speciale pot fi personalizate).

Caietul de sarcini:Noastre actuale părți sunt întotdeauna standardul de această industrie,și cele speciale pot fi făcute prin deschiderea matrite.

Flacăra clasa:94V-2 de obicei,94V-0 pot fi personalizate special

Temperatura de lucru:Material Nylon -20~120 ,lipici -20~60 MOQ: în Funcție de pachetul minim de parte

Timp de plumb:Avem o mulțime de stoc pentru produsele comune,cele speciale pot fi personalizate,și timp de plumb este de 4-7 zile lucrătoare.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare