Saci de gunoi Degradabile Mici Saci de Gunoi Puternic Pentru Bucatarie 5 Role de Reciclare 5 role(20buc/Rola)

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: bumbac, bandana modele, bumbac rucsac unicorn, bumbac banner-ul de halloween, bumbac body de deschidere, saci de bumbac fructe lot, cotton boxer femei dantelă, lenjerie de pat din bumbac 57 fiul, bumbac beddingset verde, cotton boxer buzunar bărbați.

    46.60lei
Cantitate:
  • Sac De Gunoi Tip: Top Plat Tip

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă calitate.

PSM biomaterialele plastice bazate pe plante naturale, regenerabile, amidon extras, acesta nu numai că are excelente scurgeri de rezistență și tenacitate, dar, de asemenea, se va degrada în mod automat și nu poluează mediul.

Perfect pungi mici de plastic pentru birou, bucatarie,baie, dormitor, camera de zi,scutece pentru copii,mașină, curățarea animale de companie.

Aceste pungi au tenacitate bună și nu sunt ușor de rupt.Acestea au fost testate pentru a rezista la o greutate maxima de 4 kg, care sunt suficient de puternice pentru viața de zi cu zi.

Sacii de gunoi sunt realizate din plante naturale, fără nici un miros neplăcut, este inofensiv pentru corpul uman.Caietul de sarcini:

Material:PSM biomaterialele plastice.

Dimensiune:45*50 cm,50*60cm(Opțional)

45*50 cm Potrivit pentru 27cm Diametru Pubele.

50*60cm Potrivit pentru 30cm Diametru Pubele.

Culoare:Aleatoriu.

Rulment:4kg.

Cantitate:5 role(20buc/Rola) Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare.Vă rugăm să înțelegeți.Pachetul Inclus:

5Rolls*Saci de Gunoi.

Vă rugăm să Rețineți: Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic.Am garantie elementul va fi protejat bine în saci cu bule, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul!

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare