Wireless Ghid de Sistem ( 1 Transmițător + 20 Receptoare ) Pentru Agenția de Turism Biserică Muzeul de Recepție / wireless turistice sistem

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: retekess, retekess tur, car kit microfon, podcast, mers videomicro, shure sm58, fm, microphon wireless, bm800, guler mic.

  2 522.72lei
Cantitate:
 • Pachet: Da
 • Frecvența: 740MHz-790MHz
 • Canal: 200 buc
 • Comunicare: Wireless
 • Utilizarea: Fără Fir Ghid Audio Sistem
 • Distanta de lucru: La 200 de metri
 • Stil: Microfonul De Tip Lavaliera
 • Nume De Brand: NoEnName_Null
 • Traductor: Microfon Electret
 • Setați Tipul: Transmițător Seturi

Pachetul include:

Transmițător Wireless x 1 buc

Microfon x 1 buc

Receptor fără fir x 20 BUC

Cască x 20 BUC

Șnur x 21 BUC

C harging Caz x 1 buc

Notă:

(1)cablul de la microfon și căști are antena funcție, astfel încât vă rugăm să se desfășoare firul de la microfon și de firul de la căști pentru a asigurați-vă că semnalul de voce de transport atunci când se utilizează acest sistem sau de testare.

(2)vă Rugăm să nu cumpere mai multe seturi în primul moment, dacă n-ai operat acest sistem înainte sau nu știu ce este pentru.Sfătuiesc clienții să cumpere un set pentru a testa acest sistem și de a înțelege complet funcțiile sale,Dacă sunt îndeplinite în ele,atunci puteți cumpăra mai multe seturi în următoarea ordine.

Element Descriere

Garanție:

Noi vă de aprovizionare cu produse direct de la fabrica noastră, am verifica dubla calitate înainte de a părăsi fabrica noastră, astfel încât le puteți obține în stare perfectă.În cazul în care există orice problemă ,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne,vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine.Avem 3 ani de garanție.

Transport:

1. În scopul de a livra un pachet de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

2. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem de depindea de Compania de Transport maritim și de obiceiurile locale.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra.

Retur:

1. Pentru orice schimb sau de restituire,produsul trebuie să fie returnate în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi dreptul de revenirea adresa.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați un cinci stele pozitiv feedback-ul,vă mulțumesc:)

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare