Seif Personal de Sunet de Alarmă, 5 Pack 140DB Alarma de Securitate Personală Breloc cu LED-uri, de Urgență Alarmă de Siguranță pentru Femei, Bărbați,

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: negru de alarmă de securitate, mare sunet de alarmă de securitate, weide deșteptător, bani în condiții de siguranță, colț pentru copii, apărare breloc, personal sunet de alarmă, 150db deșteptător, femeile de securitate, kit surviv.

    49.17lei 74.52lei
Cantitate:
  • Numărul De Model: Alarma personala

140db Safesound Personal de Alarmă.Alarma poate face un sunet puternic pentru a atrage atenția pentru a vă proteja de la a avea o urgență, chiar și la distanțe cât 606.9 ft.În plus, sunetele ar putea dura 50 de minute continuu ureche piercing-ul de alarmă.

Această Alarmă Personală echipează cu 3 AG13/LR44 baterii pentru o durată extinsă de viață!Vor dura până la 365 de zile înainte de ai nevoie să ia în considerare înlocuirea ei.

Cu LED-uri lumini, alarme de urgență pot fi aplicate pentru iluminat de noapte, potrivit pentru oameni de toate vârstele, cum ar fi studenții, persoanele în vârstă, copiii, femeile, lucrătorii de noapte și așa mai departe; de asemenea, puteți să le utilizeze pentru calatorii, drumetii, camping și de câine de mers pe jos pe timp de noapte.

Siguranță alarmă breloc are dimensiunea portabil pentru depozitare ușoară și transport; Acesta poate fi atașat la femei genti, rucsaci, ghiozdane, bucle centura, valize, chei, câine, curele și așa mai departe; Și puteți să-l ia, chiar daca esti pe avion.

Portabil Personal de Alarmă utilizează superior mediu și durabil ABS plasticn, rezistența la cădere, pasiune și tensiune și temperatură ridicată, și cupru plug, nu a ruginit, frumos și durabil, nu se va rupe în cele mai nefavorabile condiții.

Ușor de utilizat, alarma va fi activat atunci când ai apăsat pe contactul pin de ieșire.

Pentru a reduce la tăcere, doar insertie contact pin în, alarma va fi oprit.

O Siguranță Protector Pentru Membrii Familiei Dumneavoastră,SOS dispozitiv pentru cele vechi.Puteți păstra acest corp personale de alarmă la îndemână pentru a utiliza atunci când aveți nevoie de ajutor urgent

De sex feminin anti lup de alarmă Investească într-o alarmă cu caracter personal care vă pot ajuta să atragă atenția și descurajarea atacatorilor în situații periculoase.

O alarma personala va fi bine pentru un copil care se întoarce acasă în timpul orelor, atunci când există mulți oameni în jurul valorii de.

Folosind un screwdrive deschide capacul din spate și înlocuiți bateria.

Tip baterie: LR44(3 bucati pe alarma).

Baterie timp de lucru: 1.5 ore(continuu de a face un sunet de alarmă).

LED lumina de urgență: 24 ore de iluminat.

Culoare: Negru & alb & aur & albastru & mov

Material: ABS

Dimensiune: 70*46*22mm

Conținutul Pachetului:

5*Vocal alarmă

5*manual de Instrucțiuni

15*Baterie Buton

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare