Calitate de Top de Nunta Fundal Decorare Stand Țevi din Oțel Inoxidabil Tifon Cortina Stent 3*3m 3*6m 4*4m Disponibile

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: fundal reflector, background photography moon, fundal dulce, fundal fotografie de fotbal, scaun ecran verde, shooting star backdrop, balon fotografie, elgato ecran verde, fundal sta, ecran verde roll-up.

    838.55lei 892.08lei
Cantitate:
  • Numărul De Model: nunta conducta de decor
  • Model: Culoare Solidă
  • Ocazie: Absolvire
  • Material: Inoxidabil

Element: nunta fondul sta cadru

Dimensiune:10 metri x 20 picioare lungime (3 metri x 6 metri)

inculded :

pol (de la1.5meter să 3meter)

placa de bază(aproximativ 33*33cm)

T montarea

2 buc Am Conexiune montaj

Având în vedere că vânzările internaționale, astfel încât cele mai multe din timp, poate fi necesar să plătească personalizate tva taxa.

tva taxa este responsabil pentru cumpărător, dacă nu doriți să plătească orice taxă suplimentară, vă rugăm să nu cumpere!

Transport gratuit nu înseamnă gratuit importate personalizate taxă

Atenție: aveți nevoie pentru a asambla conducta sta de unul singur atunci când îl obține

De transport maritim Fedex IE , va fi de aproximativ 7-10 zile de lucru în țara dumneavoastră.Dacă timpul de expediere este un pic mai mult, vă rugăm să nu cumpere de pe acest articol.speranță pentru înțelegere.multumesc foarte mult.Plată 1. Am expediat doar la adresa furnizată de alibaba.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs.,vă rugăm să-l schimbe în alibaba în primul rând ca vom livra doar la alibaba adresa.Asigurați-vă că adresa dvs. de detaliu și numele complet în alibaba este absolut corect.

2. Toate plățile trebuie să fie făcute în termen de 7 zile după licitație este închis.

3. Ne furnizeze tot mereu vin cu o garanție de satisfacție: dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente.Vă rugăm să ne contactați în curând.Acceptam schimb sau de restituire, în termen de 14 zile de la primire.Va vom returna prețul de achiziție, dar nu de transport maritim și de manipulare a costurilor.Livrare retur va fi pe cheltuiala dvs. și vă va, de asemenea, să re-plata pentru schimbul să fie re-expediate la tine.Vă rugăm să rețineți că elementele pentru a fi pe profit trebuie să fie în stare NOUĂ.Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna un produs!Feedback-ul primit mereu feedback pozitiv.Dacă vrei să mă părăsești negativ, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.Astfel încât să putem lucra împreună pentru a face dreapta pe ea pentru tine.Și feedback-ul negativ este foarte rău pentru alibaba vânzător.Aceasta va afecta vânzările noastre, venitul nostru.Sper că puteți înțelege.Dacă nu vă deranjează, vă rugăm să ia-ti timp și să ne lăsați un comentariu pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile pentru noi, care sunt de o importanță vitală pentru creșterea compania noastră mică.

Noi credem că vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Opiniile pentru că ei spun "NU sunt mulțumit", egală cu feedback-ul negativ.Ca ceea ce am spus mai înainte, dacă nu sunteți mulțumit în orice privință, vă rugăm să ne contactați pentru soluție.Serviciul clienți Noi bun venit toate en-gros de comenzi/întrebări și putem furniza aproape orice comanda de la câteva zeci de Mii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu mine, eu vă va oferi un preț en-gros, multumesc.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare