Din Oțel inoxidabil, stropitoare de Plante de Apă Plantă în Ghiveci Lung Gura Stropirea gradinii Instrument 300ML de Udare Ghiveci Pentru Plante de Birou

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: Poate, grădină oală de apă, apa de argint oală, email oală de apă, uzina de apă, de apă în interior poate, apa verde iarbă, instalație de sprinklere, matka oală de apă, vintage apa poate.

    45.02lei 64.31lei
Cantitate:
  • Dimensiune Produs: 18.3*7.6*9.5 cm
  • Numărul De Model: Oală De Udare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: DIN OȚEL INOXIDABIL
  • Produs capacitate: 300ML

Caracteristici:

1、Perfect Capacitate: Această udare poate dispune de o capacitate de 300ml (10 oz) pentru ușor de utilizat.Este ideal pentru copii sau adulti la apă, plante de interior, plante de balcon si plante de birou.

2、Eco-friendly Material: udare poate este din otel inoxidabil, metal greu, nu are miros ciudat, nu substanțe nocive, și nu provoacă nici un pericol pentru plante, care este durabil.

3、Fine Design: udare poate are timp de evacuare a apei vă permite să nu stropilor de apă atunci când apa de flori, este convenabil de a uda plantele.

4、economie de Timp: nu Există nici un capac pentru udare poate, astfel încât să puteți vedea capacitatea de apă, se adaugă apă la timp, economisind astfel timp și efort.

5、Mic Sfat: este recomandat pentru a umple cu privire 270ml, 9oz, care este de 90% din volum (pentru a preveni apa de la debordant).

Caietul de sarcini:

Produs material: otel inoxidabil

Dimensiune produs: despre 18.3*7.6*9.5 cm/7.20*2.99*3.74 în

Produs capacitate: 300ml

Produs greutate: aproximativ 150g

Ambalare: cutie de carton

Lista De Ambalare:

1*stropitoare

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare