Viziunea Serie Hipster tian yuan hua Tapet PVC de Îmbunătățire Acasă Hotel Decor Perete Dormitor Hotel Hotel

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: undertale decor acasă, Îmbunătățire acasă DIY, toamna decor acasă, luxy decor acasă, durarara decor acasă, lama decor acasă, premium home decor, decor casa de sex masculin, extravagant decor acasă, casa cărții de decor.

    218.58lei
Cantitate:
  • Brand: kingwelson kingwelson
  • : 683031 683032 683033 683034 683035 683036

Vă rugăm să acorde o atenție la cumparatori!!!!Material de acest produs: protecția Mediului pvc

vă rugăm să acorde o atenție la cumparatori!!!! 13106315566

vă rugăm să acorde o atenție la cumparatori!!!!

Pașii pentru tapet lipire

există, de asemenea, un proces pentru instalarea tapet, care include, în general cinci etape.

1. Mai întâi de toate, este de a curăța stratul de bază și umple golul.Cusătura de suprafata gips carton trebuie să fie atașat cu cusături și chit;

2, decopertarea chit de măcinare, în bază de tratament, trebuie să fie curățate, plană, netedă;

3. Aplica umiditate-dovada agent, umiditate-dovada de acoperire ar trebui să fie aplicat uniform, nu prea gros;

4, tăiere hârtie, lipici, poate fi folosit pentru a indica lățimea de tapet pe perete suprafață;

5, pe perete lipire, coasere, se suprapun, tapet este atașat la perete, marginea este aliniat, Peretele este aplatizat, cu o rola de cauciuc, adeziv bule sunt presate; Tapiterie, utilizați o imagine de fundal cuțit pentru variola, excesul de tapet în perete fuste și Windows se taie și lipici este șters.

Lungimea unei role de tapet este , lățimea este de 53 de centimetri!Asta este, o rola de tapet este de 5,3 metri pătrați!Pentru că există o floare pierderea în fundal!Atunci când se calculează pătrat, o rola de doar 4,5 metri va fi! (De exemplu, înălțimea peretelui este de 2.7, o rola de tapet este 2.7 Timp, 8.1*3=1.9, iar restul este o floare pierdere)

cald memento: vă rugăm să ia în considerare lungimea corespunzătoare atunci când achiziționează, pierdere de aproximativ 5%.A evita deteriorarea sau lipsa de timpul de lipire.Pot exista diferențe de culoare și out-of-stock probleme atunci când achiziționează două ori separat.

"primul client, merge înainte" filosofia de afaceri.Insista "Primul client" principiul este

clienții noștri să ofere servicii de înaltă calitate.Calitate stabilă și preț rezonabil bun venit clienții să patrona.

Acest produs este următorul Europene flori wallpaper versiunea B, pot AB versiunea este compensată cu o suprafață mare.Vă rugăm să consultați nostru de familie pentru detalii.Magazin magazin

integritatea -Să mergem împreună de calitate-să ia un win-win

acest produs are o varietate de forme de flori și caietul de sarcini, permițându-vă să aveți o alegere liberă.Filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte.Să adere la principiul "primul client", pentru a oferi servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri.Calitate stabilă și preț rezonabil bun venit clienții să patrona!

Avantajele produsului :

suprafața de acest tapet poate fi curățat și modelul este bogat. , sigure și ecologice, ușor de a construi, tapet are anumite absorbție a sunetului, izolația termică, prevenirea mucegaiului și a bacteriilor funcțiile de prevenire.Poate fi mai anti-imbatranire, insecte, non-toxice, poluare-free.Suprafața este ușor de curățat.Devenind astfel o tendință și tendința de îmbunătățire acasă.

Aplicabile:

cumpărătorii observa:

în termen de 0.7, cap cântărește 5 și continuă să cântărească de yuani.Beijing, Hebei, Tianjin, Liaoning, Shanxi, Shaanxi, Gansu, Qinghai, Hunan, Guizhou, Yunnan, Sichuan, Chongqing, primul greutate de 18 de yuani, a continuat să cântărească 5 yuani.Mongolia interioară, la prima greutate de 18 de yuani, a continuat să cântărească 6 yuani.Guangxi, Qinghai, primul greutate de 18 de yuani, a continuat să cântărească 7 yuani.Heilongjiang, Liaoning, Jilin și cântărește 18 de yuani pentru prima dată și 9 yuani pentru a doua oară.Xinjiang, primul greutate de 20 de yuani, a continuat să se cântăresc 10 de yuani.

De Sign-in de instrucțiuni:

stimate client, Buna ziua!Dacă găsiți că ambalajul este deteriorat sau ciudat atunci când semnează, îi poți face față.Cât privește problema de a deteriorat/articole scurte, după semnarea, această responsabilitate nu poate fi determinat.Îmi pare rău, această problemă nu poate fi acceptat.Vă rugăm să înțelegeți!

Sper că nu va fi ușor să comenteze cu privire la revizuire rău, fiecare lauda sudoarea noastră și așteptările!

Diferența de culoare sfat:

imaginea este un efect de imagine luate în natură.Din cauza reflexiei luminii, efectul va fi diferit din unghiuri diferite și diferite de lumină, și diferența de culoare de fiecare ecran va afecta, prin urmare, efectul diagrama este pentru clientul de referință numai, pot să obiectului real.

Cald memento: vă rugăm să ia în considerare lungimea corespunzătoare atunci când achiziționează, pierdere de aproximativ 5%.A evita deteriorarea sau lipsa de timpul de lipire.Pot exista diferențe de culoare și out-of-stock probleme atunci când achiziționează două ori separat.

"primul client, merge înainte" filosofia de afaceri.Insista "Primul client" principiul de servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri.Calitate stabilă și preț rezonabil bun venit clienții să patrona.

Integritatea -Să mergem împreună de calitate-să ia un win-win

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare