Bambus Ceașcă de Cafea Titularul Cana Rack Deține 6 Cani pentru Cafea Cani Farfurie de Afișare 896A

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: raft pentru vase suport, ceasca si farfurie de frunze, ceasca si farfurie de sticlă, placa ceramica de sos, cana de cafea din portelan, stand de cafea, ceasca si farfurie suport, cafea titular, suport cana, bone china set de cafea.

    54.85lei 73.11lei
Cantitate:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Bambus

Bambus Ceașcă de Cafea Titularul Cana Rack Deține 6 Cani pentru Cafea Cani Farfurie de Afișare

OOTDTY Ceașcă Titularul Cana Rack - Bambus Ceașcă de Cafea Raft de Depozitare Acasă Creative Cana de Ceai si Farfurie de Afișare Organizator-capacitate de 6 Cani

Suport pentru pahare Cana Rack - Bambus Ceașcă de Cafea Raft de Depozitare Acasă Creative Cana de Ceai si Farfurie de Afișare Organizator pentru Cafea Cani, Cesti de Ceai,și Mai mult - are 6 Cani

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

RAFINAT CANA TITULAR - Stochează și afișează până la 6 cești de cafea și mai multe farfurii la un moment dat într-un mod convenabil.Adaugă primitoare touch pentru bucatarie sau sufragerie, în timp ce prezentarea cana de colectare.Acesta poate fi folosit pe tejghea pentru a afișa sau pe masă în timp ce mănâncă și în dulapuri pentru depozitare, de asemenea, o mare pentru restaurante, birouri sau sali de nunta, alături de cafea și ceai.

De ÎNALTĂ CALITATE MATERIAL - confectionata din bambus natural, robust și durabil, nu ușor de deformare.

Economie de SPAȚIU ORGANIZATOR — se Extinde spațiul de stocare,elimină dezordinea ca halbă organizator, economisește timp și efort în căutarea pentru cani.Eliberează mult nevoie de cabinet, dulap, counter și spațiu.Oferă acces rapid și ușor la bucatarie sticla,cani de cafea, etc

CONVENABIL - Ușor de a utiliza și de a asambla singur, puteți elimina cana cu cremalieră și depozitare atunci când nu este utilizat.Design-ul ar putea salva locul în casa ta.

APROXIMATIVE DIMENSIUNE - 8.46 X 8.07 X 5.83 inci.Pachet: suport de Stocare(Cupe nu sunt incluse)

Caietul de sarcini:

Material: Bambus

Dimensiune: 8.46 X 8.07 X 5.83 inci.

Culoare: Ca imagine arată

Pachet:

1x Bambus Ceașcă de Cafea

Notificare:

1.Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus..

2.Nu RetailPackage.

3. Din cauza setările monitorului și condițiile de iluminare, culorile pot varia ușor față de cele enumerate fotografii.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare