3D flip portofel din Piele de caz Pentru HomTom P30 Pro Hotwav M6 Perla K2 Huawei Bucurați-vă de 10 Plus Onoare 10i 20 Pro 20 de ani 20i 8A Caz de Telefon

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: dvb t2 wifi, camon 12 pro, k2 pro, samsung galaxy a40 64gb, C12 Pro, samsung galax a71, c11 lcd, homtom, rus smartphone, hotwav telefon.

    15.23lei 16.56lei
Cantitate:
  • Funcția: Anti-knock
  • Tip: Husa Flip
  • Nume De Brand: HenryHair
  • Compatibil Marca: Pentru mai Multe modele
  • Caracteristici: 3D Pictat din piele de caz
  • Design: Desene animate
  • Origine: NC(de Origine)

Bine ati venit la magazinul nostru!Notă:(vă rugăm să citiți înainte de a comanda) 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus transport Gratuit, dar nu Este furnizarea de logistică de urmărire ,timpul de Livrare este de aproximativ 39 de~60 de zile.Ziuavictoriei2020.ro Saver Shipping Logistică de urmărire este prevăzută, și timpul de transport este de aproximativ 35 de zile.Mai sigur și mai scurt timp de tranzit decât în mod normal colete , vom obține gratuit poștale, Dar numai câteva țări pot alege Ziuavictoriei2020.ro Standard de Transport Logistică de urmărire este prevăzută,și timpul de transport este de aproximativ 21 de zile,Trebuie să încărcați mai puțin de transport maritim, pentru că va crește costul de a cumpara, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cel mai bun pret pentru tine.De fapt, e mai rapid pentru multe țări, în special cele din țările UE.Acolo sunt mai de calitate, logistica, dacă aveți nevoie, puteți să ne contactați. 2. Nu acceptăm orice dispute pentru nici un număr de urmărire. 3. Dacă nu ați primit bunurile, după 60 de zile, va vom returna necondiționat. 4. Dacă aveți orice întrebări nu intelegi inainte de a comanda, ne puteti contacta sau de a face o notă pe comanda.Vom procesa după ce vom vedea nota. 5. Dacă aveți intenția de cooperare și au o cantitate mai mare, puteți personaliza modelul preferat.Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus .

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare