KuaiJieWei imprimantă 3D Magazin MKS-TMC2100 Stepper Motor Driver de Placa Ultra-silențioasă Unitate cu radiator pentru Imprimantă 3D

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: mks mama bord, biqu mks bord, mks grbl bord, consiliul mks 1 3, msk printer bord, mks bord e3, 3d placa de baza mks, rumba bord mks, consiliul mks 13, mks bord tmc.

    28.63lei
Cantitate:
  • Nume De Brand: KUAIJIEWEI
  • Tip De Element: Placa de baza
  • Numărul De Model: tmc2100

Descrieri:

1, unitatea curentă algoritm: i = Vref * 1.9 / 2.5, implicit Vref aproximativ 0,65 v, deci implicit curent de 0,5 a, curent maxim 1A! 2, Vref măsuri Gnd și potențiometru sfârșitul mijloc de tensiune. 3, atunci când se măsoară tensiunea nu trebuie să se conecteze la motor, sau ușor să ardă cu mașina. 4, de măsurare de tensiune ar trebui să fie conectat la putere, nu doar conectați cablul USB de alimentare.Atenție: atunci Când se utilizează TMC2100, unele sfaturi de care aveți nevoie să urmeze. 1, Reglați potențiometrul cu un ceramice speciale șurubelniță.În caz contrar, unitatea este ușor de a fi deteriorate. 2, radiatorul de pe unitatea bloc este blocat la mijlocul cip (alte driver este la fel), în caz contrar, este pasibil de a fi scurtat la curent cu următorul pin.

Caietul de sarcini:

Nume de Brand: BIQU

Nume produs: TMC2100 Stepper Motor Driver Pentru: Imprimanta 3D

Pachetul Inclus:

1 x TMC2100 Stepper Motor Driver

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare