Câinele Pelerina de ploaie cu Patru picioare Impermeabil Consumabile pentru animale de Companie Haine de Primăvară Și Vară animale de Companie Pelerina de ploaie Pachet Complet Stilul

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: animale de companie pelerina de ploaie, drăguț pelerina de ploaie, fbi tricou, agent fbi, rață pelerina de ploaie, câine ploaie mici, acoperă câine ploaie, chihuahua pelerina de ploaie, câinele mediu pelerina de ploaie, adult pelerina de ploaie.

    30.37lei 43.40lei
Cantitate:
  • Material: PU
  • Model: Solid
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

1. Material confortabil: produsul foloseste lumina și țesături subțiri similare la geci, este respirabil si rezistent la apa, nu are miros ciudat, și se simte confortabil.

2. Transparent pălărie de ploaie: partea din față a pălăriei este realizat dintr-un transparent margine, care nu numai că protejează mai bine nasul câinelui de la obtinerea umed, dar, de asemenea, oferă o mai bună vizibilitate.

3. Intime detalii: Partea din spate a produsului adoptă un impermeabil de deschidere design, adaugă benzi reflectorizante si buzunare, și cele patru picioare, în față și în spate sunt contractate să-și încheie corpul în cea mai mare măsură.

Descriere:

1. Acest produs este un câine ploaie, apa și lumina tesatura, care este confortabil pentru câini pentru a purta.

2. Produsul are un ascuns butonul de pe abdomen, care este convenabil pentru câine să fac pipi și pentru a evita stropirea.Cu ea, mers pe jos câinele în zilele ploioase pot fi la fel de ușor ca mersul pe jos.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Culoare: galben

Dimensiuni: Bust * lungime spate * circumferința gâtului * a se adapta la greutate

57*29*38*7-10 jin (S)

62*35*42*11-14 jin (M)

67*37*46*15-18 jin (L)

72*40*50*19-23 jin (XL)

78*45*55*24-31 jin (2XL)

84*48*60*32-40 jin (3XL)

Pachetul Inclus:

1* Câine ploaie

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare