Vata Minerala Cuburi Comprima Oală Ventilative Culturile Hidroponice Cultivarea Foaie De Bloc De Înmulțire Semințe Creșterea Hidroponică

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: quantum bord 288 v2, Hârtie De Desen Animat, nordic stau de plante, hydropon, cuburi din lemn cuburi, vata minerala, growbox led, filtru cadru, propagarea rockwool cuburi, magic hârtie.

    68.84lei 80.99lei
Cantitate:
  • Nume De Brand: LeKing
  • Finisare: Nu Filmate
  • Numărul De Model: rockwool
  • Fibre Vegetale De Tip: pastă de hârtie
  • Tip: Vase De Pepinieră
  • Setați Tipul: Da
  • Material: Fibre Vegetale

Descrieri:

Stonewool (rockwool) este realizat din rocă topită filate în bomboane de bumbac-fibre și apoi comprimat în cuburi, blocuri sau în plăci.În cazul în care alte rockwool producatori de marca taie toate dimensiunile de la un lot de lână.

Acesta este unic prin realizarea de diferite tipuri de fibre.Scopul este de a sprijini cerința de plante din diferite plante etape.

Ea are o mare capacitate de absorbție a nutrienților soluție păstrând în același timp o multime de oxigen pentru o rapidă creștere a plantelor.

Ea vine în absolvit dimensiuni.Răsaduri început în cuburi sunt transferate cu ușurință la blocuri și apoi pe dale, dacă se dorește.Răsaduri sau butași început în cuburi, de asemenea, pot fi transplantate în mai tradiționale de plantat și medii de creștere.

Reînnoit prize rezultat într-un număr maxim de utilă și omogenă răsaduri.Atât forma și puterea au fost mult îmbunătățite pentru aparat bun și prelucrarea manuală.Dacă însămânțare sau transplantare, noul plug este soluția pentru realizarea unui amestec omogen de semănat rezultat.

Îmbunătățirea omogenității

Optimă de robustețe și flexibilitate

Ideal aer/apă echilibru

În concordanță formă de semințe gaura

În mod identic în formă de dopuri

Rădăcină de dezvoltare prin întreaga plug

Un ' OK bujiile sunt concepute pentru semințe și de tăiere de propagare înainte pentru "blocarea" în mai mare creștere blocuri.V-forma, designul plug descurajează încurcarea de rădăcini între prize în O ' OK plug foaie.

Singură dimensiune: despre 25x25x40mm/9.84*9.84*15.75 în

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare