16mm ODx 12mm ID Fibra de Carbon Tub 3k 1000MM Lung (Rola Înfășurat) carbon țeavă , cu full carbon, Japonia 3k îmbunătăți material

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: carbon țeavă, 1000mm tub de carbon, tub de carbon 1214mm, tub de carbon, tacâmurile de lemn, fibra de carbon tub, tub de carbon 12mm 128, 16mm tub de carbon, tub de carbon 12mm, 1000mm fibra de carbon tub.

    94.93lei
Cantitate:
  • Numărul De Model: 16x12x1000mm
  • Utilizarea: vehicule și jucării control de la distanță
  • Material: Fibra De Carbon
  • Nume De Brand: WHABEST

Împletitură De Fibră De Carbon, Tuburi

Aceste tuburi sunt alcatuite din fibra de carbon panglica și unidirecțional țesături.Acest produs este ideal pentru constructii usoare cadre și structuri, cum ar fi ferme.Noastre fibra de carbon tuburi au fost proiectate pentru a fi mult mai puternică în torsiune și încărcare laterală decât pultruded tuburi.Sunt, de asemenea, semnificativ mai ușoare decât pultruded tuburi.De asemenea, produsul unidirecțional straturi sunt capturate, eliminând longitudinale de cracare și fracționare.Finisajul de pe acest produs este diferit de alte linii de produse.Aceste fibra de Carbon tub show textura de fibra de carbon panglica cu o umedă și aspect lucios.

Nu văd exact ceea ce cauți?Contactati-ne despre personalizat grosimi, dimensiuni, și a terminat lungimi.Utilizatorii sunt responsabili pentru proiectare și încercare de orice structuri care implică Fibra de Carbon Tub și clini și sunt responsabil pentru a determina siguranța și caracterul adecvat al acestor produse pentru propriile lor scopuri.

Rola înfășurat cu fibre de Carbon tub (Tub) este fabricat folosind mai multe straturi de fibra de carbon preimpregnate (și dacă remarcat, altele) materiale.În general, fiecare strat este de aproximativ 0.005 inch (0.12 mm 0.15 mm) grosime, ceea ce înseamnă că o fibra de Carbon tub cu o grosime a peretelui de 0,050 inci va fi, de obicei format din 9-10 individuale straturi de fibra de carbon.Numărul de straturi (pliuri) ne permite să varia în funcție de orientarea fibrelor de-a lungul grosime, creând o înaltă performanță, proiectat produsul.

Material 100% Complet Fibra de Carbon Diametru Interior 12.0 mm inch=0.472 (in) Diametru Exterior 16.0 mm inch=0.629 (în) Perete de 2,0 mm inch=0.078 (in) Lungime 1000mm inch=39.370(in) Greutate 131 g (Single) Model 3k Simplu Țese Finisaj de Suprafață (exterior), Mat (negru)

Fibra de Carbon Tub are următoarele avantaje

1. Greutate redusa, de înaltă rezistență greutatea specifică 1.4 1.5 g/cm, este doar un sfert din oțel, de transport și de instalare este foarte convenabil, comparativ cu produse din plastic, puterea sa este din material plastic produse de zeci de ori, deci greutate redusa, de înaltă rezistență este una dintre caracteristicile notabile din fibra de carbon rod compozite.

2. Rezistenta la coroziune, anti-imbatranire, durată lungă de viață fibra de Carbon bar la acid, alcaline, sare, unii solvenți organici și alte corozive eroziune, în domeniul de protecție anticorozivă a incomparabila superioritate fata de alte metale, și au o bună rezistență la apă și rezistență la îmbătrânire, astfel încât, indiferent în mediu coroziv și rău în aer liber, mediu umed funcționare, durata sa de viață poate ajunge la mai mult de 15 ani.

3. Bun de siguranță, de înaltă rezistență la impact, poate design de sex este puternic, este indispensabil să modernă de produse industriale și agricole una dintre noile materiale alternative

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare