Transport gratuit pentru 3 MM-3MM tub din oțel inoxidabil perete despărțitor fitinguri de compresie din oțel inoxidabil perete despărțitor conectori

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: peretele weldless, triclamp, brew inoxidabil, peretele inoxidabil, 12mm tub din oțel inoxidabil, homebrew, tub conector, peretele conector, compresa se potrivesc, peretele.

    27.34lei
Cantitate:
  • Numărul De Model: 3 mm-3mm
  • Tip: Accesorii

Transport gratuit pentru 3 MM-3MM tub din oțel inoxidabil perete despărțitor fitinguri de compresie din oțel inoxidabil perete despărțitor conectori

TRANSPORT:

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 7 zile lucratoare(sambata si de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 20-30 de zile lucrătoare în alte țări.6-8 săptămâni pentru a navei Brazilia, Spania, Italia sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare.

Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.

FEEDBACK-ul:

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat

Pozitiv Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Ziuavictoriei2020.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Ziuavictoriei2020.roers!GARANȚIE:

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte.În cazul în care un produs este defect sau ați primit elementul greșit,

contactați-ne prin intermediul Ziuavictoriei2020.ro e-Mail.Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare