În aer liber, Două-mod de Ajustare Mountain Bike Cheie dinamometrică Set Anti-rugina Durabil Biciclete, Instrumentul de Reparare

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: nud sexy femei, 700c, bicicleta merida cheie dinamometrică, sr suntour, hazet cheie dinamometrică, bicicleta mână de cuplu, bicicleta kit de instrument, roata cheie dinamometrică, bicicleta instrument, mtb cheie dinamometrică.

    177.92lei 265.55lei
Cantitate:
  • Tip: Truse De Scule
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

1. Echipat cu un 1/4 inch (aproximativ 0,6 cm) cuplul de fixare pentru biciclete de carbon părți, cu un cuplu intervalul de 2-24nm, partea de rulare 1/4 precizie de plus sau minus 3% lungime (mm) despre 205mm/8.07 inch.

2. Utilizarea de înaltă calitate aur-care conțin materiale din oțel, de înaltă calitate, anti-rugina, durabil.

3. O varietate de instrumente sunt mult mai convenabil pentru a repara bicicleta, echipat cu 8 chei Allen și 3 chei Torx, stocate într-un bine-a făcut greu cutie de plastic pentru a oferi protectie.Chei Allen: 3/4/5/6/8/10 mm 4/5 mm, lungi chei Allen: T20and T25/T30 cuplu.Un set complet de instrumente este potrivit pentru cele mai multe de uz casnic reparatii auto.

4. Două-mod de ajustare în înainte și înapoi modul, maneca este convenabil pentru a instala, și este convenabil și rapid să apăsați butonul și pune-l în adaptor.

5. Cuplul este precis si nu se schimba, valoarea cuplului este în mod clar vizibil, și există o blocare a discului de sub ea, care este foarte precis și comod si practic, fără griji despre valoarea cuplului.

Caietul de sarcini:

Cuplu nominal: 2-24nm

Driver: 1/4

Precizie: plus sau minus 3%

Lungime (mm): despre 205mm/8.07 inch

Greutate pachet: aproximativ 758g

Material: aur-care conțin oțel

Lista De Ambalare:

Allen Cheie*8

Dublu Offset Inel Cheie*3

Cheie Dinamometrică*1

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare