1 BUC centenarului de la Universitatea Nankai din China Toate Noile Timbre Poștale De Colecție

Disponibilitate:
In stoc

Etichete: schwantz, plin de frumusete soak off, casca arai, brand zip, insigna skate, ștampilă de cauciuc, miss cherry lac de unghii, religioase timbre poștale, timbru clar, piercing frumos.

    2.57lei 3.24lei
Cantitate:
  • Nume De Brand: LILY ANGEL
  • Tara: China
  • Piese: 1
  • Material: Statele UNITE ale americii timbre Poștale
  • Numărul De Model: Folosit Timbre Poștale
  • condiții: toate noi pentru Colectarea

Detalii Produs

1. Vă rugăm să confirmați cele mai recente adresa atunci când plasați o comandă, asigurați-vă că adresa este corectă ,vom livra un produs bazat pe Escrow adresa, deci ,asigurați-vă că acesta este corect .Dacă aveți o comandă cu o adresă greșită, spune-mi te rog adresa ta corecta .

2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile de la efectuarea plății .

3. Vă rugăm să confirmați au preferat metoda de livrare inainte de a comanda,în mod Normal, este nevoie de 7-30 de zile pentru sosirea prin China Post Air Mail , și durează 3-10 zile de Express.

4. Uneori, poate dura mai mult timp din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când donot primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de 40 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

1. Numai defecte produs oferit de schimb.

2. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 5 zile după ce a primit elemente.

3. Poate dura 1-5 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi prodect .Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare despre produse care conțin ați primit ,vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca cel mai bun să slove problemele și a face să vă mulțumiți

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.

Scrie-ti parerea!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Calitate
Pret

Produse similare